DENİZLİ Çameli Çok Programlı Lisesi Okul Müdürü H.E. hakkında, eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle düzenlenen eğlencede, öğrencilerin gözü önünde pompalı tüfekle havaya ateş açtığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
Bıçakçı Mahallesi'ndeki Çameli Çok Programlı Lisesi Pansiyonu bahçesinde geçen çarşamba akşamı eğitim yılının sona ermesiyle nedeniyle eğlence düzenlendi. Eğitim-İş Sendikası Temsilcisi Ahmet Erdoğan, öğrenciler, öğretmenler ve veliler müzik eşliğinde eğlenirken, iddiaya göre, okul müdürü H.E. otomobilinde bulunan pompalı tüfeği çıkartıp, herkesin gözü önünde havaya ateş etti. Eğlenceye katılanlardan bazıları şoke olurken, öğrencilerden bazılarının korkup, eğlenceden ayrıldıkları ileri sürüldü. Müdür H.E.'nin ertesi gün, geceye katılan öğrenci ve öğretmenlerin cep telefonlarında olay esnasında çekilmiş görüntü olup, olmadığını kontrol ettiği öne sürüldü.
POMPALI TÜFEK DEĞİL KONFETİ İDDİASI
Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen okul müdürü H.E., olayın savcılığa intikal ettiğini belirtip, "Konfeti patlattım. Silah atmam söz konusu bile değil. Elimdeki konfetiyi pompalı tüfek sanmışlar" dedi.
Eğitim-İş Çameli İlçe Temsilcisi Ahmet Erdoğan ise, müdür H.E. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirtip, "Bu yönde birçok öğrenci ve veliden şikayet geldi. Biz de gerekli araştırma ve işlemin yapılması için suç duyurusunda bulunduk. Müdürün öğrencilerin ve öğretmenlerin cep telefonlarını görüntü olup olmadığını kontrol ettiğini de öğrendik. Müdürün pompalı tüfekle ateş ettiği konusunda 10 kişi bana şikayette bulundu" dedi.

FOTOĞRAFLI