SAMSUN İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 'Öğretmenler Günü' nedeniyle hamsi parti düzenledi. İlçede görev yapan yaklaşık 4 bin öğretmen için 500 kilogram hamsi okul bahçesine kurulan ızgıralarda pişirilip servis yapıldı.
İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte bölgede görev yapan yaklaşık 4 bin öğretmen için 500 kilogram hamsi pişirildi. 19 Mayıs Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte kemençe ve tulum eşliğinde horon oynayan öğretmenler gönüllerince eğlendi. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçemizdeki 4 bine yakın öğretmeni Karadeniz'e özgü, Karadeniz'in damak zevkine özgün hamsi ve yerel müzikle birlikte buluşma günü tertipledik. Yaklaşık 500 kilogram hamsi pişirildi" dedi. 
Etkinliğe katılan tüm öğretmenlere teşekkür eden Davut Numanoğlu, "Öğretmenlerimizi unutmadığımızı güzel bir etkinlikle bir araya getirerek göstermek istedik. Çok yoğun katılım var. Hem eğleniyorlar, hem de güzellikleri paylaşıyorlar. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz" diye konuştu.