Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ’nin ödüllü şairlerinden, Çivril Belediyesi’nde işçi kadrosunda çalışırken 4.5 yıl Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdür Vekilliği görevini yapan Hakan Keysan, belediye yönetiminin CHP’den AK Partili başkana geçmesinin ardından görev yeri değiştirilerek temizlik işlerine verildi.
Çivril Belediyesi’nde işçi statüsünde çalışırken, 4.5 yıl Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekilliği görevi ile birlikte kültür, sosyal ve sportif hizmetlerin yürütülmesinde görev alan Hakan Keysan’ın seçimlerin ardından görev yeri değiştirildi. Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan Keysan, 4 yıldır antrenörlüğünü üstlendiği Yeşil Çivril Belediyespor’un önemli başarılara imza atmasında rol oynadı. Ayrıca, geçen yıl kurulan Nikfer Kayak Doğa Turizmi Gençlik ve Spor Kulübü’nde (NİKADOS) başkanlık da yapan Hakan Keysan, Denizli’de 12 yıldan beri yayın hayatını sürdüren Sunak Dergisi’nin imtiyaz sahipliğini yapıyor. Türkiye Yazarlar Sendikası üyesi Hakan Keysan’ın 'Suda Bıçak İzi', 'Sus Odası', 'Yangın Lekesi' olmak üzere 3 şiir kitabı bulunuyor. Keysan, 'Suda Bıçak İzi' isimli şiir kitabıyla 1999 yılında Cemal Süreyya Hatay Şiir Ödülü’nü kazandı.
30 Mart yerel seçimlerinde Çivril Belediyesi’nde yönetim CHP’den, AK Partili Belediye Başkanı Güven Gürcan’a geçti. Seçimin ardından şair ve yazar Hakan Keysan, temizlik işlerinde görevlendirildi. Keysan, şimdi elinde süpürge, cadde ve sokakları süpürüyor. Keysan, geçen hafta sonu İzmir Kitap Fuarı’na katıldı. Orada okurlarıyla buluşan Keysan, “4.5 yıl önce Çivril Belediyesi’nde işçi olarak çalışmaya başladım. Ancak, 4 yıllık fakülte mezunu olmam ve yeteneklerim doğrultusunda Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Birimi ile kültür, sosyal ve sportif alanlarında görevlendirildim. Şimdi ise çöpte çalışıyorum. Ben nerede olursa olsun yaptığım işi layıkıyla yapmaya çalışırım. Ancak, yeteneklerim ve eğitim aldığım alanda değerlendirilmek isterdim” dedi.

RÇ(İÖ/CK) (FOTOĞRAFLI)