FETHİYE Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret eden Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayri Topçu, yerel seçimler öncesi başarılar dileyip desteklerini iletti.
Ziyarette konuşan Hayri Topçu, tek listeyle gittikleri Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinin ardından yeni yönetim kurulu ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya ziyarete geldiklerini söyledi. Saatcı ile 30 yıldır arkadaş olduklarını anlatan Topçu, “Başkanımızın seçimlerde başarılı olmasını diliyoruz. İnşallah olduğu gibi devam edecek. İlçemizi hep beraber bir marka şehir yapmak için çalışacağızö dedi.
'ŞOFÖRLER TOPÇU'DAN MEMNUN'
Behçet Saatcı ise Hayri Topçu'nun oda başkanlığı seçimlerine rakipsiz girdiğini hatırlatarak, “Bu aslında iki şeyi gösteriyor. İlk önce yönetilen kitleler sizlerden ziyadesi ile memnun. Size alternatif olacak arkadaşlar da 'Bu iş ancak bu kadar iyi yapılır' diyor ve rakip çıkmıyor. Seçimle gelen insanlar için bu çok keyifli bir durum. Ben Hayri başkanımı ve yönetim kurulunu cani gönülden tebrik ediyorumö dedi. (FOTOĞRAFLI)