MARDİN'in Nusaybin ilçesinde, sürücüsü üzerinde olmayan at arabası, atın huysuzlanarak sokağa girmesiyle iki kişi ve iki araca çarptı. At arabasının çarptığı iki kişi hastanede tedaviye alınırken, araçlar da zarar gördü. 
Nusaybin'de bir iş merkezi önüne bırakılan Abdurrahman Ay'a ait at arabasını çeken at, henüz belirlenemeyen bir nedenle huysuzlandı. At, çektiği arabayla birlikte Devrim mahallesi Güneş sokağına daldı. Burada inşaatta çalışan ve beton harcı hazırlayan 45 yaşındaki Latif Bakır'a çarpan at arabası, daha sonra da evin önünü süpüren 24 yaşındaki Halime Akıncı'ya vurdu. Durmayan atın çektiği araba, aynı sokak içerisinde Ziya Kaya'ya ait park halindeki 33 TU 062 plakalı araca, ardından da Abdulsamet Alpaslan'a ait 47 NU 094 plakalı otomobile çarptı. At arabası, son çarptığı araca takılınca durdu.
At arabasının çarpması sonucu yaralanan Latif Bakır ve Halime Akıncı, çevredeki vatandaşlar tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Halime Akıncı, 112 acil servis ambulansıyla Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.