MERSİN'deki bir apartmanda yaşayan aileler, yılbaşında kendi aralarında hediyeler aldı. Apartmanlarda daha sıcak dostlukların kurulmasını sağlamak amacıyla yapılan organizasyonda alınan hediyeler, 'Noel Anne' olan 29 yaşındaki Sema Eroğlu tarafından dağıtıldı.
Mersin'in merkez Yenişehir İlçesi'ndeki Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda bulunan 7 katlı bir apartmanın sakinleri yılbaşı akşamında bir dostluk örneği sergiledi. Bir çocuk annesi Sema Eroğlu'nun girişimi ile bir araya gelen apartman sakinleri kendi aralarında çeşitli hediyeler alarak yeni yıla hazırlık yaptı. Daha sonra Eroğlu da hazırladığı Noel Baba kıyafetini giyip Noel Anne olarak hediyelerle dolu torbası ile komşularını tek tek ziyaret edip onların yeni yılını kutladı.
'BACANIZ YOK MU?'
Eroğlu, komşularını dolaşırken ilginç diyaloglar da yaşandı. Girdiği bir evde büyük bir ilgi ve şaşkınlıkla karşılanan Eroğlu, 'Komşu sizin bacanız yok mu?' deyince komşusu 'Isınmak için soba yakıyoruz. O yüzden bacamız uygun değil' cevabını vererek içeriye davet etti. Evde bulunanlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Eroğlu, ilk önce çocuklara sonra da büyüklere çeşitli hediyeler dağıtarak herkesi sevindirmenin mutluluğunu yaşadı.
'KAYNAŞTIRMAYI SAĞLAMAK İSTEDİK'
Amacının apartman yaşamındaki dostluğu artırmak olduğunu belirten Eroğlu, "Apartmanda yaşarken birbirimizden kopmak istemiyoruz. Dostluklarımız, arkadaşlıklarımızın daha da büyütmek ve pekiştirmek istiyoruz. Çünkü son yıllarda apartman yaşamındaki bu ilişkiler giderek bitmeye başladı. Bunu fark ettiğimiz içinde böyle bir şey yaptık. Herkesin yeni yılını kutluyoruz. Apartmanlarda yaşayan herkes birbirine bağlı kalsın, kucaklasın, hep mutlu olsun. Çocuklar da sevinsin diye böyle bir şey yaptık. Umarım herkes yeni yıla mutlu girmiştir" diye konuştu.