Osman URAS/ BODRUM,(Muğla),() - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bir kulüpte sahne alan Niran Ünsal, hayranlarına keyifli saatler yaşattı. Aslen Bodrumlu olduğunu söyleyen Ünsal, peş peşe 3 sağlık sorununu atlattığını ve 3 gün önce dişini kırdığını söyledi.
Niran Ünsal, Bodrum Club Dedidokulu'da sahneye çıkmadan önce, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sahibi olduğu müzik yapım şirketinden çıkan, kendisi ile birlikte 14 ismin stüdyoya girdiği Ahmet Selçuk İlkan'ın 'Söz' adlı albümünden söz eden Ünsal, "Bizim için kıymetli bir albüm. Bizim olduğu için daha da kıymetli" dedi.
Peş peşe 3 sağlık sorunu yaşadığını söyleyen Niran Ünsal, ayın ikisinde sancı çekmesi üzerine hastaneye kaldırıldığını ve küçük bir operasyon geçirdiğini belirtti. O günden sonra gıda zehirlenmesi geçirdiğini ve 3 gün önce de dişinin kırıldığını anlatan Ünsal "Allah'a şükür şimdi iyiyim. Nazara inanırım, nazar çıktı. Diş kırılmasıyla üçledim bitti" dedi.
Ünsal, yaptırdığı dişlerini basın mensuplarına gösterdi. Bodrum'da hem çocuklarıyla hem de eşiyle iki ayrı tatil planı olduğunu söyleyen Niran Ünsal, "Çocuk çok bizde biliyorsunuz. Eşimle tatildeyken çocuklar emin ellerde, ailenin yanında kalacak" ifadelerini kullandı. 
BODRUM BİZİM KALEMİZ SÖYLEMESİ AYIP
Basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra sahneye çıkan Ünsal, neşeli ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Ünsal, 'Hangimiz Sevmedik' adlı şarkıyla başladığı konserine 'Arapsaçı', 'Bir garip yolcuyum hayat yolunda', 'Zorlu sevdam' ve 'Haktan' parçalarıyla programını sürdürdü. Alkış toplayan Ünsal, "Güzel müzik yapmak zorunluluğumuz var. Güzel müzik yapmazsak o gün rezil bir gün bizim için" dedi. Hayranlarıyla şarkı aralarında sohbet eden sanatçı Bodrumlu olduğunu anlatırken, şunları söyledi: "Bodrum bizim kalemiz söylemesi ayıp. Ayıpsa niye söylüyorsun diyeceksiniz, söylerim ben İzmir kızıyım. Bizim sülale Rodos'tan Bodrum'a gelmiş. O yüzden Bodrum kalemiz. Babamın büyük dedesi Bodrum kalesinde Altın Yelekli Mehmet Efendi diye tanınırmış. Mübadele zamanında esir düşmüş. Uzun hikaye, yani kısacası buralıyım." İki saat sahnede kalan Ünsal, performansıyla beğeni topladı.

FOTOĞRAF