Özkan ARSLAN/İSTANBUL,() CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Nişantaşı Sait Çiftçi İlkokulu'nda oyunu kullandı. Zarfı sandığa 5 yaşındaki torunu Ayşe Naz ile birlikte atan Sarıgül, "Takdir İstanbullu yurttaşlarımın, takdir demokrasinin" dedi.
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Nişantaşı Sait Çiftçi İlkokulu 1278 No'lu sandıkta oyunu kullandı.  Mustafa Sarıgül'ü, oğulları Ömer ve Emir Sarıgül, gelini Fatoş ile 5 yaşındaki torunu Ayşe Naz da yalnız bırakmadı. Oy pusulasını görevlilerden alan Mustafa Sarıgül, basın mensuplarına dönerek,  "Bu kadar kamera varsa seçimleri kazanıyoruz" dedi.
Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sarıgül, demokrasinin ve sevginin kazanmasını istediğini belirtti. Seçim süreci boyunca çalmadığı kapı bırakmadığını dile getiren Sarıgül, "Takdir İstanbullu yurttaşlarımın, takdir demokrasinin" dedi. CHP'li Sarıgül, ailesiyle birlikte basın mensuplarına poz verdikten sonra okuldan ayrıldı.

ÖA (FOTOĞRAF)