SİNOP'ta Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) İl Temsilciliği'nin açılışı mehteran ekibi gösterisiyle yapıldı.
MÜSİAD Sinop İl Temsilciliği açılışı için Genel Başkan Nail Olpak kente geldi. Olpak, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Olpak, temsilcilik ve şubeler ile Türkiye'de 70 noktaya ulaştıklarını belirterek "2014 yılına hızlı başladık. Açılışlarımızı devam ettiriyoruz. MÜSİAD olarak 23 yıllık bir geçmişimiz var. Sinop’tan bizim öğreneceğimiz olduğu gibi Sinop’a da bizim vereceklerimiz var. Karşılıklı bu süreci hep birlikte yaşayacağız" dedi. Vali Yavuz Selim Köşger'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonunda Vali Köşger, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’a Sinop’a özgü sapı geyik ve manda boynuzundan yapılma bıçak hediye etti.
Valilik ziyaretinin ardından Genel Başkan Nail Olpak, temsilcilğin açılış törenine katıldı. Atatürk Caddesi üzerinde açılışı gerçekleştirilen MÜSİAD il temsilciliği binası önündeki törende Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu Mehter Takımı'nın gösterisi beğeni topladı. Dua okunmasının ardından MÜSİAD İl temsilciliği binasının açılış gerçekleşti.