– SAMSUN Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Giderek teknolojinin yoğun olduğu bir üretim anlayışı, hakimiyeti söz konusu olsa da hemen her sektörün hala en önemli üretim faktörü insan kaynağıdır" dedi.
Samsun'da KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması için Teknik Yardım Projesi (KUYAP) tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Proje Direktörü Petros Catsis, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği AB Proje Geliştirme ve Uygulama Direktörü Werner Gruber ile davetiler katıldı.
Toplantıda konuşan Salih Zeki Murzioğlu, iş yaşamının değişen koşullarına etkin cevap vermeyi başaran işletmelerin varlıklarını sürdürebildiğini söyledi. Oda olarak işletmelerin rekabet edebilirliklerini güçlendirmek adına pek çok çalışma yürüttüklerini anlatan Murzioğlu, "Giderek teknolojinin yoğun olduğu bir üretim anlayışı, hakimiyeti söz konusu olsa da hemen her sektörün hala en önemli üretim faktörü insan kaynağıdır. Burada insanı sadece çalışan olarak algılamamalı, işvereni de bu kategoriye koymalıyız" dedi.
Toplantıda Proje Direktörü Petros Catsis ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği AB Proje Geliştirme ve Uygulama Direktörü Werner Gruber'de birer konuşma yaptı. Toplantı yapılan çeşitli sunumlarla son buldu.