Sayın Yazıişleri müdürlerine
MİTİNG SONRASI YÜREK BURKAN GÖRÜNTÜLER başlıklı haberimizi kaynağından yapılan düzeltme nedeniyle  yeniden geçiyoruz.
----------
YENİDEN 

Turgay İPEK/AĞRI, () - SEÇİM öncesi siyasi partiler propagandaya hız verip, aynı gün birkaç ilde birden miting yapıyor. Miting sonrasında meydanlarda binlerce kişinin bıraktığı pet şişeler, kumanya kutuları, parti bayrak ve afişlerinden geçilmiyor.
Seçime az bir süre kala kentlerdeki meydanlar, caddeler hatta sokaklar parti bayrakları ve afişleriyle dolup taşmaya başladı. Bu durum çevre ve görüntü kirliliğine neden olurken, az sayıda kentte adaylar aralarında anlaşarak gelişigüzel yerlere parti ve aday afişleri asılmasının önüne geçti.
Ancak bir elin parmaklarını geçmeyen bu kentler dışında tam bir görüntü kirliliği yaşanıyor. Parti ayrımı olmaksızın liderlerin büyük kalabalıklarla yaptığı her mitingden sonra meydanlar, ortada bırakılan parti bayrakları, afişler ve posterlerle çöplüğe dönüşüyor.
Ağrı'da da bir partinin mitinginde meydana toplanan partililer, ellerine taşıdıkları ve liderleri konuşurken sürekli salladıkları parti bayraklarıyla Türk bayraklarını miting sonrası meydana atıp gitti. Birçok kişi de ay- yıldızlı bayrağı çiğneyip geçti. Sonra da gelen çöpçüler bayrakları sürüp kamyona yükleyerek çöplüğe gönderdi.

Tİ(KS/ESM) (FOTOĞRAFLI)