– ORDU’nun Perşembe İlçesi’nde 4’üncü kat penceresinden düşünce annesi de peşinden atlayan ve tedavi gördüğü hastaneden 2 gün önce annesiyle birlikte taburcu olan Aras Özbek, 3 yaşına bastı. Ailesi pasta keserek Aras’ın doğum gününü sevinçle kutladı.
Aras Özbek geçen hafta Perşembe günü Ordu'nun Perşembe İlçesi’nde 4'üncü kattaki evlerinde oynarken açık olan pencereden düştü. Oğlunun düştüğünü gören anne Aylin Özbek de peşinden atladı. Yaralanan anne ile oğlu tedavi gördükleri Ordu Devlet Hastanesi beyin ve sinir cerrahisi servisinden 2 gün önce taburcu oldu.
Bugün doğum günü olan minik Aras için ailesi evde kutlama düzenledi. Üzerinde ‘Nice yıllara Aras Özbek’ yazılı doğum günü pastasını anne Aylin, baba Müslüm Özbek’le birlikte kesen Aras, pasta yiyerek annesine de ikram etti.
Anne Aylin Özbek çok mutlu olduğunu belirterek, "Bugün yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Oğlum benim için yeniden doğdu bugün. Onun doğum gününü kutluyorum. Aras’ın zaten bir doğum günü oldu, bu da ikinci doğum günü. Bu ikinci doğum günü benim için hiç unutulmayacak bir gün" dedi.
Baba Müslüm Özbek de eşi ve çocuğuyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu anlatarak, "Eşim, çocuklarım, bütün sevenlerimiz yanımızda. Allahıma çok şükür ediyorum ki çocuğumuzu bize bağışladı. Allahım kimseye göstermesin böyle bir talihsiz olayı" diye konuştu.