MANİSA’nın Akhisar İlçesi’nde Mimarlar Odası Temsilciliği yönetimi kadınların eline geçti. Yapılan seçimlerde 5 kişilik yönetim kurulunda 3 kadın 2 erkek görev aldı. Başkanlığa Fatma Kocabıyıkoğlu seçildi.
Akhisar’da kayıtlı 43 üyeden 24’nün katıldığı genel kurulda tek listeyle seçime giren Fatma Kocabıyıkoğlu, Tuğba Bacak, Selma Özçiftçi, Ahmet Şen ve Kürşat Yılmaz yönetim kuruluna seçildi. Yönetim kurulu kendi arasında yaptığı toplantıda temsilcilik başkanlığına Fatma Kocabıyıkoğlu’nu seçti. 30 yaş altında genç bir ekip olarak göreve geldiklerini söyleyen Fatma Kocabıyıkoğlu, "Çok daha etkin, kurumlarla ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde çalışacağız. Üyelerimizin sorunlarını çözmek için yola çıktık" dedi.
Akhisar Mimarlar Odası Temsilciliği’nin yeni yönetimi daha sonra eşi Nergis Hızlı da mimar olan Belediye Başkanı AK Parti'li Salih Hızlı’yı ziyaret etti. Yeni yönetimi kutlayan Salih Hızlı, "Akhisar’ın yeni imar çalışmalarında mimarlar odasının yeni temsilciliğiyle ortak bilgi alışverişinde bulunmak istiyoruz. Sivil toplum örgütlerine büyük önem veriyoruz" diye konuştu.