Yüksel BALCI/ÖDEMİŞ (İzmir), () - İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde ziyaretlerde bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, birlik ve beraberliği koruma çağrısı yaparak, "Geleceğimiz bugünden daha iyi olacak" dedi.
Bakan İsmet Yılmaz, Ak Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'i ziyaret etti. Bakan İsmet Yılmaz'ı Ödemiş Belediyesi'nde, Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kaymakam Abdullah Dölek ve belediye meclisi üyeleri karşıladı. Kaymakam Abdullah Dölek, Ödemiş'te süt endüstrisinin ve çiçekçiliğin gelişmiş olduğunu söyleyerek ilçe ekonomisi hakkında Bakan Yılmaz'a bilgi verdi. Bakan Yılmaz, Başkan Badem'in Ödemiş'in sorunlarını bilen tecrübeli bir başkan olduğunu söyleyerek sosyal belediyecilik, kültür, çevreye duyarlı ve alt yapıya önem veren bir belediyeciliğin ön plana çıkarılması gerektiğini kaydetti.
Ak Parti iktidarı ile birlikte milli gelirin 3 kattan fazla arttığını söyleyen Bakan İsmet Yılmaz, "Önünü göremeyen bir Türkiye vardı. Şimdi 2023'e hedef koyan bir Türkiye var. Lütfen ülkemizin birlik ve beraberliğini koruyalım. Bu ülke hepimizin. Çocuklarımıza ve gelecek nesillere güzel ülke bırakmak bizim görevimiz. Ülkemizde ufak tefek sıkıntılar var. Bunlar resmin tamamı değil. Kuşbakışı bakılırsa, Türkiye dünden çok daha iyi. Geleceğimiz bugünden daha iyi olacak" diye konuştu.
Bakan Yılmaz daha sonra Birgi'ye geçerek İmam-ı Birgivi'nin kabrini ziyaret edip dua etti. Aydınoğlu Camisi'ni gezen Bakan Yılmaz, cami hakkında bilgi aldıktan sonra burada cuma namazı kıldı. Çakırağa Konağı'nı da gezen İsmet Yılmaz, daha sonra İzmir'e döndü.

YB(AÖ/ESM) (FOTOĞRAFLI)