CUMHURBAŞKANLIĞI seçimleri için oyunu memleketi Sivas'ta kullanan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Seçim ülkemiz için hayırlı olsun. İnşallah büyük Türkiye'ye bizi bir adım daha yaklaştırır" dedi. Seçim ziyaretleri kapsamında 3 günden bu yana Sivas'ta bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı seçim için oyunu kent merkezindeki Fevzipaşa İlkokulu'nda kullandı. AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin'in eşlik ettiği Bakan Yılmaz, 11.00 sıralarında okula geldi. Ardından 1259 numaralı sandığa giderek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu kullandı. Daha sonra diğer sandikları ziyaret eden Bakan Yılmaz, görevliler ve oy kullanmak için okula gelenlerea kısa sohbet etti. Okul çıkışında seçimle ilgili açıklamada bulunan Bakan Yılmaz, şöyle dedi:
"Cumhurbaşkanlığı seçimi ülkemiz için hayırlı olsun. 7 iklim için hayırlı olsun. Kültür coğrafyamız içinr hayırlı olsun. İnşallah büyük Türkiye'ye ulaşmak için Türkiye'yi bir adım daha yaklaştırır diyorum. Ben tüm Sivaslı hemşehrilerimin mutlaka bu seçime katılmasını istiyorum. Kime oy verirlerse versinler, ama mutlaka katılsınlar. Sivas'a demokratik kültürün yerleştiğini göstersinler." 
Bakan Yılmaz ardından diğer okulları ziyaret ederek seçim çalışmalarını denetledi. Sivas kent merkezinde sabah saatlerinde seçim sandıklarının kurulduğu okullara ilginin az olduğu gözlendi. Sabah saatlerinde genellikle sandıklar boş kaldı. Sandık başına gidenler sıra beklemeden kısa sürede oyunu kullandı.
FOTOĞRAFLI