BARCELONA'da iki yıl önce evlenen Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Vildan Pelin Karahan, pilates eğitmeni eşi Erdinç Bekiroğlu'ndan anlaşmalı olarak 10 dakikada boşandı.
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan İstanbul 7. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Vildan Pelin Karahan (29) ve Erdinç Bekiroğlu (31) katıldı. Duruşmada Vildan Pelin Karahan ve Erdinç Bekiroğlu'nun önce kimlik tespiti yapıldı. Vildan Pelin Karahan ve Erdinç Bekiroğlu'nun avukatları birlikte söz alarak duruşmanın basına kapalı olarak yapılmasını talep etti. Mahkemenin talebi kabul etmesi üzerine basın mensupları salondan dışarı çıktı. 10 dakikada anlaşmalı olarak boşanan çift, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Vildan Pelin Karahan ve Erdinç Bekiroğlu duruşmanın ardından birbirleriyle hiç konuşmaması dikkat çekti. Vildan Pelin Karahan adliyenin otoparkını kullanarak adliyeden ayrıldı.
GEÇEN HAFTA MAHKEMEYE BAŞVURMUŞTU
Vildan Pelin Karahan, 'anlaşmalı' boşanmak için geçtiğimiz hafta mahkemeye başvurmuştu. Avukatı Zeliha Esin Aybek aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan Vildan Pelin Karahan, eşinden herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebinde bulunmamıştı. Dava dilekçesinde müşterek çocuklarının olmadığını ve son zamanlarda eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığını anlatan Vildan Pelin Karahan, “Ruhen ve fikren anlaşmazlık yaşamaktayız. Bu da her iki taraf için ortak yaşamı çekilmez hale getirmiştir. Bu durum tüm iyi niyetli çabalara rağmen defalarca düzeltilmeye çalışılmış ancak başarılı olunamamıştır. Aile birliği temelden sarsılmıştır. Aramızda uyumsuzluk ve karakter farkı olduğundan anlaşmalı olarak boşanmamızın kabulüne karar verilmesini istiyorum" demişti. SK (MK)