ADANA'da 176 kiloya ulaşan 29 yaşındaki Ali Sonay, midesine kelepçe takılınca 7 ayda 72 kilo verdi.
Özel bir hastanede satın alma sorumlusu olarak çalışan Ali Sonay, düzensiz beslenme nedeniyle son 5 yılda, 176 kiloya kadar çıktı. Geçen yıl kiloya bağlı olarak kalp rahatsızlığı ve uyku sorunu yaşayan Ali Sonay, kilo verebilmek için spor yapmaya başladı.
SPOR ALETLERİ KIRILIYORDU
Ancak aşırı kilosu nedeniyle gittiği spor salonunda çalıştığı aletleri, yüzmek için gittiği havuzun merdivenini kıran Ali Sonay, son olarak Adana Numune Hastanesi'ne başvurdu. Burada midesine kelepçe takılan Ali Sonay, taburcu olduktan sonra fitness, yürüyüş yaparak tenis oynamaya başladı. Yemeklerine de dikkat eden Sonay, 7 ay gibi kısa bir sürede 72 kilo vermeyi başardı. Şu anda 104 kilo olduğunu belirten Sonay, "Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. En kısa sürede biraz daha kilo vererek 90-95 arasında bir kiloya sahip olmak istiyorum. Eski kilolu halimin fotoğraflarını görünce bu kadar yükü nasıl taşıdığıma hala inanamıyorum" dedi.
Spor yaparak kilo veremeyenlerin mutlaka doktora başvurmasını öneren Sonay, yeni haliyle farklı bir hayata başladığını belirtti.