ÇANAKKALE kordon boyunda, 22 yaşındaki Oğuz Yıldız, 7 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı 23 yaşındaki Gülcan Özdemir'e, Walt Disney karakteri Mickey Mouse kılığında sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Özdemir teklifi kabul ederken, konfeti patlatan arkadaşları mutluluklarına ortak oldu.
Sürpriz evlilik teklifi için makine metal teknikeri Oğuz Yıldız, Walt Disney karakteri Mickey Mouse kılığına girdi. Bir yerel televizyon çalışanı gibi eline mikrofon alan kadın arkadaşıyla kordon boyuna çıkan Yıldız, kız arkadaşı Gülcan Özdemir'in yolunu kesti. Sözde kadın televizyoncu, "Çanakkale TV'nin bayram etkinliğine katılmak ister misiniz? Size 2 tane soru sorulacak ve karşılığında büyük bir ödül kazanacaksınız" dedi.
Ardından Mickey Mouse kılığına giren Oğuz Yıldız Gülcan Özdemir'e "Belki hayatının en zor ya da en kolay sorusunu soracağım sana' dedikten sonra diz çöktü. Kafasındaki kostümü çıkarıp, yüzüğü uzattığı kız arkadaşına 'benimle evlenir misin" dedi. Şoke olan Gülcan Özdemir, teklifi kabul etti. Bunun üzerine çiftin arkadaşları konfeti patlatarak 'Benimle Evlenir misin Meleğim. Sarıma Lacivert Olur musun' yazılı bir Fenerbahçe pankartı açtı.
Yıldız, kordon boyundan geçen vatandaşların şaşkın bakışları eşliğinde kız arkadaşı Özdemir'in parmağına yüzüğü taktı. Çift arkadaşlarının alkışları eşliğinde birbirine sarıldı. Daha sonra çift ve arkadaşları pankartla birlikte poz verdi. Çift, aileleriyle görüştükten sonra düğün tarihi ve yerini belirleyeceklerini açıkladı.

FOTOĞRAFLI