MHP Aydın Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ali Uzunrımak'ın, kendisini eleştirenlere yönelik "Siz g…. kılısınız yaaa" yazılı tweet'i tepki çekti. Vekil Uzunırmak, tweet'in sahte hesap sahiplerinden biri tarafından yazıldığını öne sürdü.
TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ın, sanal alemde kendisine eleştirenlere twitter'dan "Siz g… kılısınız yaaa" diye cevap vermesi tepki çekti. Ardından "Birine göz kılı demek neden ayıp oluyor" tweet'i atan Uzunırmak, tepkileri hafifletmeye çalıştı. Bunun üzerine bir twitter kullanıcısı "O halde bizim de size o…çocuğu dememiz sizi rahatsız etmez di mi? Malum ülkücüsünüz, Osmanlı çocuğu olmak rahatsız etmez" diye cevap verdi. Twitter'da ##EdepsizMHPVekiliAliUzunırmakÖzürDile## isminde hastag açıldı.
Eleştirilereyanıt veren Ali Uzunırmak, sanal alemde sahte bir sürü hesap açıldığını anlatırken, "Orada yazılanları dikkate almamaya çalışıyorum. Bazı yazdıklarım bütün AKP seçmenine mal edilmeye çalışılıyor. Söylemlerimde bütün bir kesime hedef almam düşünülemez. Feyk (sahte) hesaplar açılıp bir sürü şeyler yazılıyor. O.. çocuğunu yazanı da muhatap almıyorum. Onun kalitesini gösterir" dedi.

CU(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)