Ferah IŞIK/DENİZLİ, () - CUMHURBAŞKANI çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için Denizli'ye gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. Başbakan Erdoğan'ın seçim öncesi üslubunun toplumda ayrışma yarattığını söyleyen Ayhan, "Erdoğan, durmadan paralel yapıdan bahsediyor. Kendisi 11 yıl o yapının kucağında oturdu. Paralel yapı arıyorsa yanında oturan Denizli milletvekillerine iyi baksın" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek turu kapsamında Denizli'ye geldi. Ayhan, MHP İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türkiye'yi kaostan Ekmeleddin İnsanoğlu'nun kurtaracağını söyleyen Ayhan, "Milleti kimliksiz yapan, Türk Milleti bile diyemeyen, PKK ile kirli pazarlıklar içerisindeki birisi Cumhurbaşkanı olamamalıdır. Ekmeleddin İnsanoğlu ismi üzerinde bu toplumun yüzde 70'i uzlaşmıştır" dedi.
"KENDİSİ 11 YIL O YAPININ KUCAĞINDA OTURDU"
Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi üslubunun toplumda ayrışma yarattığını söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, milletin de bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu söyledi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, "Erdoğan durmadan paralel yapıdan bahsediyor. Kendisi 11 yıl o yapının kucağında oturdu. Paralel yapı arıyorsa yanında oturan Denizli milletvekillerine iyi baksın. Paralel dedikleri gruba Denizli milletvekillerinden kimler yakın, kimler onlarla aynı evde kalmış açıklasınlar görelim. Yolsuzluğu hayat tarzı olarak gören biri, siyasi rant uğruna suni gündemler yaratıyor, havuz medyası da buna çanak tutuyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI