Faik KAPTAN/İSTANBUL,() Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’ni ziyaret eden MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar “18 bin tane taksi plakası dışında hiç kimsenin ticari faaliyet yürütmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.
MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Acar taksicilerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. İstanbul’da uygulamaya başlatılan VIP taksi hizmetini eleştiren Acar, “VIP taksi hizmetini yakından takip ediyoruz. Sizin 18 bin tane plakanız dışında hiç kimsenin ticari taksi faaliyeti yürütmesine müsaade etmeyeceğiz. Bunu gönül rahatlığıyla söylüyoruz. Ayrıca göreve geldiğimizde korsan taşımacılığı da izin vermeyeceğiz" diye konuştu.
KİMSEYİ AYRIŞTIRMAYACAĞIZ BİRLEŞTİREN OLACAĞIZ
Bakırköy’de meclis üyesi adayları arasında Ermeni asıllı Dişhekimi Prof. Dr. Nerses Yeramyan’ın da olduğunu söyleyen Acar konuşmasına şöyle devam etti:
“Belediyeyi de toplumumuzu temsil eden, insanımızı temsil eden bütün bireylerle birlikte yöneteceğiz. Meclis üyelerimizle, bürokratlarımızla ve istihdam edeceğimiz personelimizle aynı hassasiyeti gözeteceğiz. Kimseyi ayrıştırmayacağız, birleştiren olacağız. Kapsayan olacağız. Kimseyi fişlemeyeceğiz, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bu adaylık da bunun en önemli nişanelerinden biridir. İyi bir adım ve bir dayanışmadır. Çünkü bu ülkede hepimiz aynı çatı altında yaşıyoruz.”
MHP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan da aday gösterilen Yeramyan'ın 30 yıllık arkadaşı olduğunu belirterek, "Bana yardımcı olabilir misin?' diye sordum. O da kabul etti. Beraber MHP ile yola çıktık. İnşallah seçimleri kazanırız" şeklinde konuştu.

FK(BB) (FOTOĞRAFLI)