MHP'nin Harran Belediye Başkan adayı Mahmut Özyavuz, seçmenlerine ulaşmak için farklı bir yönteme başvurdu. Seçmenlerden oy isteyen Özyavuz'un tiyatro oyuncularından oluşan ekibe hazırlattığı ilçenin sorunlarını ele aldığı skeci sosyal medyada büyük ilgi gördü.
MHP Harran Belediye Başkan adayı Mahmut Özyavuz, yerel seçimlerde projelerini seçmenlerine anlatmak için tiyatro oyuncularından oluşan bir ekiple klip çekti. Tarihi dokusuyla ön plana çıkan ilçede çekilen skeçte, senaryo gereği köy odasında oturan yaşlı biri mırra içtikten sonra kalbi sıkışıyor. Çocukları tarafından hastaneye götürülmek istenen yaşlı adam, çamurlu sokaklarda düşe kalka yürüyor. Çamurlu yolda düşüp kalmaktan bıkarak hastaneye gitmekten vazgeçen yaşlı adam, "Ya Rabbim benim bir tek oyum var. Yarına kadar ruhumu alma hiç değilse oyumu Mahmut Özyavuz'a vereyim. Biz rahat etmedik. Bizden sonra gelenler rahat etsinler" diye dua ediyor.
İzleyenlere esprili bir yaklaşımla MHP adayına destek mesajı verilen skecin devamında ise MHP adayı Özyavuz'un Harran'da sürdürdüğü temaslarını içeren görüntüler yer alıyor. Sosyal paylaşım sitelerine yüklendikten sonra büyük ilgi gören skeçle seçmenlere ulaşmayı deneyen Özyavuz, "Amacımız herkese ulaşmak, sosyal medyayı da seçmenlere ulaşmanın farklı bir yolu olduğu için tercih ettik" dedi.

AL(HK/CK) (FOTOĞRAFLI)