İbrahim MAŞE- Mustafa İNSAN/MERSİN, () - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz mazbatasını aldı.
Mersin milletvekilleri Ali Öz ve Mehmet Şandır ile birlikte Mersin Adliyesi'ne gelen Burhanettin Kocamaz, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Hâkimi Hasan Aydın'ın elinden aldı. Mazbatasını Kocamaz'a veren Aydın, "Eğrisiyle doğrusuyla seçimimizi yaptık. Seçimde ipi göğüsleyen Burhanettin Kocamaz Bey'e mazbatasını vermek için toplandık. Yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.
'ZOR GÜNLERİN ADAMIYIZ'
Mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Kocamaz ise Mersin için gece gündüz çalışacaklarını belirterek şunları söyledi:
"Biz de bu seçim yarışında vatandaşlarımızın sırtımıza yüklediği görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağız. Tabii işimiz zor. Vatandaşlarımızın dediği gibi ateşten gömleğe talip olduk. Bunun mutlaka birisi yapacaktı. İnşallah bu yükün altında kalmayacağız. Vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmayacağız. Onların güvenine layık olabilmek için gece gündüz çalışıp, koşturacağız. İnşallah Mersin'i, Mersin'de yaşayan bütün insanlarla birlikte yöneteceğiz, birlikte büyüteceğiz. Alan çok geniş ama biz de zor günlerin adamıyız. Hep birlikte başaracağız."
Mazbatasını alan Kocamaz, beraberindekiler ile birlikte adliyeden ayrıldı.

İM,Mİ(OA/CK) (FOTOĞRAFLI)