Mehmet ÇINAR/ANTALYA, () - AFYONKARAHİSAR'da MHP'den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Sandıklı'nın geçen dönem belediye başkanı İsmail Elibol, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) kavga görüntülerini, Facebook sayfasında yayımladığı kick boks yaparken çekilmiş fotoğraflarıyla eleştirdi.
Son olarak Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak arasında yaşanan ve iki milletvekilinin yaralandığı, çok sayıda milletvekilinin karıştığı kavgaların meclis koridorlarında sürekli yaşandığını belirten İsmail Elibol, TBMM'deki bu tür görüntüleri utanç verici olarak değerlendirdi.
KAVGA İÇİN DEĞİL SPOR İÇİN
Gelecek seçimde Afyonkarahisar'dan 1 olan milletvekili sayısını ikiye çıkartabilmek için MHP'den milletvekilliğine aday adayı olduğunu belirten Elibol, kick boks görüntüleriyle milletvekilliğine hazırlandığı yorumunun, TBMM'deki bu tür manzaralara bir gönderme olduğunu aktardı. Kavgayı tasvip etmediğini, kick boksu da spor amaçlı yaptığını dile getiren Elibol, haftada üç gün kurs aldığını kaydetti.
İsmail Elibol, “Milletvekilleri, anlayış içerisinde fikir mücadelesi vermelidir. Ancak bugün meclisimizdeki bu tür manzaraları utanç verici buluyorum. Bizler onları oraya kavga etsinler diye değil, ülkemizin gelişmesi adına çalışmalar yapmaları için gönderiyoruz. Eğer TBMM sürekli kavga edilecek bir ortamsa oraya tekvandocuları, güreşçileri gönderelim" dedi.

FOTOĞRAFLI