MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. MATSO heyeti, Manavgat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Çelik, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Bakkallar Bayiiler ve Büfeciler Odası Başkanı Abdullah Akça, Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar ile Manavgat Muhasebeciler Odası Başkanı Nezih Özgenç ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MATSO heyeti, oda başkanlarıyla ilçe sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ilçe sorunlarının ortak akılla çözüleceğini söyledi. Kentteki tüm oda başkanlarının katılımıyla ayda bir yapılacak toplantılarla ortak akıl platformu oluşturmanın yararlı olduğunu ifade eden Boztaş, ziyaretlerde konuyu oda başkanlarına açtıklarını ve tüm başkanların konuya olumlu yaklaştığını söyledi.

'ORTAK AKIL TOPLANTILARI'

Boztaş, 'Ortak Akıl Toplantıları' ile ilçe hakkındaki bir konuyu çok boyutlu bir bakış açısı ile ele alarak değerlendirmek istediklerini belirtti. Ortak akıl bilinciyle ilçenin geleceğine yönelik projeler üretip strateji ve eylem planları belirlemenin faydalı olacağını söyleyen Boztaş, “Sivil toplum kuruluşları demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Gerçekleştirmeyi planladığımız bu toplantılarda beyin fırtınası şekline dönüştürerek ilçenin geleceğine yönelik güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bu toplantılarda tüm katılımcılar düşünce ve görüşlerini belirtecek toplantı sonunda ortak bir karara varılacaktır" dedi.

MANAVGAT LOBİSİ OLUŞTURMALIYIZ

Gerçekleştirmek istedikleri toplantıların asıl amacının Manavgat lobisi oluşturmak olduğunu vurgulayan Boztaş, farklı fikirlerin ortak düşüncede birleşmesi ile güzel projelerin ortaya çıkacağını belirtti. Boztaş, “Her ay yapılacak toplantı öncesinde gündem belirlenmeli ve yapılması gerekenler proje halinde ortaya konmalıdır. Bu tür toplantılar bazı şehirlerde gerçekleşiyor, güzel projeler ortaya çıkıyor ve şehrin projesi şekline dönüşüyor. Bunu bizim de Manavgat'ta gerçekleştirmememiz için hiçbir neden yoktur" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)