Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), () - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde seçmenler, sabah saatlerinde sandık başına gidip oylarını kullandıktan sonra plajlara akın etti.
Marmaris İlçesi'nde hava sıcaklıklarının 40 derecenin üstünde hissedilmesiyle, seçmen sabahın erken saatlerinde sandığın yolunu tuttu. Plaj terlikleri, kapri pantolon ve plaj çantalarıyla sandık başına gelen vatandaşlar, oyunu kullandıktan sonra plajlara gitti. Marmaris Belediye Halk Plajı'ndan İçmeler Mahallesi'ne kadar uzanan 11 kilometrelik plajları dolduran vatandaşlar sıcak havada denize girerek serinledi.
Yeni evlenen ve balayını Marmaris'te geçiren Remzi Yılmaz, gönüllerinden geçen bir aday olmadığı için oy kullanmadıklarını söyledi. Özel bir firmada çalışan Kübra Durmuş, kimin kazanacağını bildiği için oy kullanmadığını dile getirdi. Marmaris'e inşaat işi için gelen ve oy kullanamayan Mehmet İşler ise, "Burada bir sitenin sıva işlerini aldım. Seçime kadar bitirir ve memleketime döner oyumu kullanırım diyordum, olmadı. Türkiye şartları ortada mecbur ekmek paramızı çıkartmalıyız" dedi.

FOTOĞRAFLI