MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler gündüz plaj ve havuz başlarını, gece de bar ve diskoları doldurdu. .
Doğası ve eğlence mekanlarıyla dünyaca ünlü tatil merkezi Marmaris'te, hava sıcaklığının gündüz 35 derecede seyretmesi, nem oranında yüzde 65'lere çıkması yerli ve yabancı turistler bunalttı. İlçe merkezinden İçmeler Mahallesi'ne kadar uzanan 11 kilometrelik mavi bayraklı plajlara akın eden yerli ve yabancı turistler soluğu plaj, su parkları ve havuz başlarında aldı. Bazı tatilcilerin deniz sporlarıyla bazıları da şezlonglarında yorgunluğunu atmaya çalıştı. Deniz suyu sıcaklığının 25 derece olduğu ilçede bazı tatilciler de sudan çıkmadı. Üstsüz güneşlenen Rus ve İngiliz güzeller de plajlara renk kattı.
Havanın kararmasıyla birlikte gündüzün bunaltıcı sıcaklığının azaldığı ilçede tatilciler, eğlence mekanlarına koştu. 300 metre uzunluğu, 112 sıralı disko ve gece kulüpleriyle tek olma özelliğine sahip Barlar Sokağı, gece yarısından sonra dolup taştı. Alkolün su gibi tüketildiği eğlence mekanlarına turistler, tatilin tadını çakırdı. Birbirinden alımlı Rus ve İngiliz turistler, danslarıyla izleyenleri büyüledi. Turistler, mekanların kapanma saati olan 03.30'a kadar DJ'lerin hareketli parçaları eşliğinde pistten inmedi.

(FOTOĞRAFLI)