- MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, yolsuzluk operasyonunu protesto etmek için aydınlatma direğine ipe bağlı ayakkabı kutusu asıp üzerine 'Ayakkabı kutusu partisi', 'Kahrolsun bazı şeyler' yazdı. Kutuyu inceleyen polis ekipleri kutuyu indirdi.
17 Aralık yolsuzluk operasyonu ve sonrası ortaya çıkan iddialar ile ilgili Marmaris İlçesi'nde dün gece farklı bir eylem yapıldı. Tepe Mahallesi 59 sokak üzerinde bulunan bir aydınlatma direğine kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından iple ayakkabı kutusu asılarak üzerine 'Ayakkabı kutusu partisi', 'Kahrolsun bazı şeyler" yazılarak Dolar ve Euro resimleri konuldu.
Yoldan geçen vatandaşlar cep telefonlarıyla bu durumun fotoğraf çekti. İhbarı üzerine olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Grup Amirliği ekipleri, kutuyu inceledi. Polis ekipleri, süpürgeyle kutuyu direkten indirdi. Kutuyu açan polisler içinde 'Nah sana para' yazısı ve Dolar ile Euro işaretlerini gördü. Kutu incelenmek üzere polis merkezine götürülürken, ekipler çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kutuyu koyanların bulunması için araştırma başlatıldı.

AG(YY/AAA)(FOTOĞRAF)