Elvan EZBER İSTANBUL, () ATAKÖY Marina'da cipiyle denize düşerek hayatını kaybeden Ahmet Sipahi'nin cenazesi memleketi Giresun'a gönderildi.

Ahmet Sipahi (56) dün Ataköy Marina'da cipiyle denize düşmüş ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerinin tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetmişti. Epilepsi hastası olan ve kriz geçirmiş olabileceği düşünülen gıda firması sahibi Sipahi'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilmişti. İş adamının yakınları sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na geldi.

Hayatını kaybeden Sipahi'nin eniştesi Azmi Sipahi, "Saat 13.00'e kadar beraberdik. Evine gitmek üzere bizden ayrıldı. Daha sonra benim telefonumun onda kaldığını bize bildirdi. Ben de 'telefonu getirme bir şekilde senden alırım' dedim. Müsait olup telefonu almak için ona yönlendiğimizde trafikte olduğunu ve araç kullandığını, çok yakın bir zamanda bize ulaşacağını söyledi. Konuşmalarından rahatsız olduğunu ve epilepsi krizi geçirebileceğini düşündüm. O anda ne kadar o hastalık vardı onu bilemiyorum. En son saat 16.30'da görüşmelerimiz kesildi. Ulaşamayınca polise gittik, İstanbul'da Ahmet Sipahi ismiyle herhangi bir trafik kazası olayı olmadığını öğrendik. Fakat kısa bir süre sonra cebinden çıkan evraklardan bizi arayıp durumu anlattılar. Ataköy Marina'da yaşanan olayı öğrendik. Marinaya bir kamyonetin üzerinde yat getiriyorlarmış. O da tam arkasından tampon tampona girmiş. Öndeki araçla ilgisi olduğunu söylemiş yada oradakiler öyle anlamış sanırım. Tahminen yol zannettiği bir eğime doğru gitmiş ve denize düşmüş" dedi.

Otopsi işlemleri tamamlanan iş adamının cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Giresun'un Piraziz ilçesine götürüldü.

EE (FOTOĞRAF)