MARDİN, () - MARDİN'de geçen yıl alt yapı çalışmaları tamamlanmadan hizmete açılan Recep Tayyip Erdoğan Parkı'na Büyükşehir Belediyesi ekiplerince su şebekesi döşenmeye başlandı.
AK Partili Mardin Belediyesi döneminde 2013 yılında Yenişehir Semti'nde yapılan ancak alt yapısı tam olarak tamamlanmadan hizmete açılan Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda eksikliklerin giderilmesi için yeni yönetim harekete geçti. Su şebekesi olmak üzere fiskiye, drenaj sistemi, yol ve yanlış ağaç dikimi gibi eksikleri olan park için Mardin Büyükşehir Belediyesi, çalışma başlattı. 
Ekipler ilk olarak ağaçların kurumak üzere olduğu parka su şebekesi döşedi. Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürerek, ağaçları kurumaktan kurtarmaya çalıştıklarını söyledi. Eksiklikleri giderilmeden açıldığı için kullanılamaz halde bulunan parkı tekrar elden geçirip sonbaharda eksiksiz hizmete açacaklarını söyleyen Zirek, "Yaptığımız incelemeler sonucunda parkın eksikliklerinin giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalara başladık. Bir parkın olmazsa olmazı olan su şebekesi sorunu başta olmak üzere diğer bütün eksiklikler hızla tamamlanarak, sonbaharda tekrar halkın hizmetine açacağız" dedi.   FOTOGRAFLI