MARDİN İl Jandarma Komutanlığı'nın Yalım Beldesi'ndeki Yalım Ortaokulu'nda yaptırılan Atatürk Köşesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Yalım Beldesi'ndeki Yalım Ortaokulu'nda düzenlenen törene Mardin Valisi Ahmet Cengiz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Vural Erol, Artuklu İlçe Kaymakamı Soner Karataşoğlu, il ve ilçe milli eğitim müdürleri, okul öğretmenleri ve yöneticileri ile öğrenciler katıldı.
Yalım Ortaokulu Müdürü Reşat Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Vural Erol'a katkılarından dolayı teşekkür ederek, "Komutanımız Albay Erol, okulumuzu ziyaretinde herhangi bir ihtiyacımızın olup olmadığını sormuştu. Okulumuz yeni yapıldığı için eksiğimiz yoktu. Ancak okulumuzda bir Atatürk Köşesi yaptırmak istediğimizi ilettik ve bu isteğimizi yerine getirdiler. Kendileri de çok kısa bir süre içerisinde okulumuzda Atatürk Köşesi yaptırdığı için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Vural Erol da, sadece güvenlik konularında değil, her konuda vatandaşın yanında olduklarını dile getirdi.
Mardin Valisi Ahmet Cengiz, güvenlik görevlilerinin, bölgede sadece huzur ve güveni sağlamakla kalmadığını hatırlatarak, "Bu güzel düşünceye teşekkür ederim. Jandarmalarımız güzel hizmetler üretmektedir. Sadece insanların huzur ve güvenini sağlamak için değil, insanlarımızın her türlü sosyal alanlarında da, güzel imzalar atmaktadırlar. Gecesi, gündüzüne katarak insanlarımızın huzur ve güveni sağlamak için bu soğuk havalarda nöbetlerini tutarken, burada insanlarımızın mutluluğu düşünülerek yapılıyor bu işler. Yeni bir okul, Yalım Ortaokulu'nda Atatürk Köşesi yapılması benim mutlu etti" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Atatürk Köşesi'nin açılışı için hazırlanan kurdele, protokol üyeleri tarafından kesildi. Protokol üyeleri daha sonra okulda gezerek, yöneticilerden bilgi aldı.