Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, () - YALOVA’da, Cumhuriyet Caddesi’nde bir modaevi ve güzellik salonu, gelinlik ile saç modellerini, mankenleri vitrine çıkartarak tanıttı.
Yalova’da bir modaevi ve güzellik salonu işbirliği yaparak gelinlik ve saç modellerini farklı etkinlikle tanııldı. Moda evi Sahibi Sibel Gak, değişik bir tanıtım yaptıklarını belirterek, "Aklımıza bu fikir geldi. Bayağı da ilgi gördü. Tasarımı bize ait çalışmalarımızda, 3 büyük 3 de küçük manken kullandık. 15’e yakın modeli burada sunacağız. Ayrıca kampanya da başlattık. Gelinlik alana, gelin başını ücretsiz yapıyoruz. Aldığımız tepkiler çok güzel. İnsanlar vitrindeki mankenlerimize el sallayarak cevap veriyorlar. İnşallah geliştirerek devamını getireceğiz" dedi.
Alt katta gelinlikçi üst katta kuaför olunca bu kampanyanın kaçınılmaz hale geldiğini söyleyen güzellik salonu sahibi Nalan Büyükakkan ise "2014’te gelinlik alana gelin başını koyduk. Hem saç, hem gelinlik hem de makyaj gelinlik alanın hediyesi olacak. Mankenlerimizde de bu yılın saç modalarını uyguladık. Bu yıl makyajımız da doğal. Hiçbir abartı yok. Bu şekilde Yalova’ya neşe kattıysak ne mutlu bize" diye konuştu.

SGF(FK/BT) (FOTOĞRAFLI)