İÇİŞLERİ Bakanlığı’nca merkeze alınan Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin, MHP tarafından tekrar aday gösterilen Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarette MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü de katıldı. Manisa’da görevde kaldığı süre içerisinde, belediye ile emniyetin başarılı bir ilişki içerisinde olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Yunus Çetin, “Emniyet Binasının dış duvarının yapımında vermiş olduğuz katkılar için teşekkür ediyorum. Görevde olduğum süre içerisinde sizlerle olan ilişkilerimizden memnundum. Size bundan sonraki görevleriniz de başarılar diliyorum” dedi.
Hizmet makamları olarak Manisa’nın daha iyi yerlere gelmesi için tüm kurumların iş birliği içerisinde çalışması gerektiğini belirten Başkan Ergün de, “Manisa İl Emniyet Müdürü olarak görevde kaldığınız, 27 aylık süre içerisinde tabii ki her iki kurum arasında iyi ilişkiler içerisinde hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Hizmet makamları olarak elimizden geldiği kadar vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştık. Bu süre içersinde verdiğiniz hizmetler için teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Başkan Ergün konuşmaların ardından Çetin’e kaftan figürlü plaket hediye hediye etti.