ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde etkili olan yağmur ve sel nedeniyle bir köy yolu kapandı, tarım alanları su altında kaldı. Demre'de ise dolu nedeniyle seralar zarar gördü.
Manavgat'ta cuma günü akşam saatlerinde başlayan yağmur, yaşamı olumsuz etkiliyor. Şiddetli yağmur sularının sürüklediği ağaç dalları nedeniyle Dolbazlar Köyü'ne ulaşımı sağlayan köprü trafiğe kapandı. Sarılar Beldesi ile Dolbazlar Köyü arasında geçen derenin üzerine kurulan köprünün kapanması sonrasında köyle ulaşım kesildi. Selin getirdiği odun parçaları nedeniyle Dolbazlar Deresi de taştı, bölgedeki çok sayıda tarım alanı sular altında kaldı. Manavgat Belediyesi ve Devlet Su İşleri Müdürlüğü'ne ait iş makineleri dere ağzını açmaya çalışıyor.
DEMRE'DE DOLU SERALARI VURDU
Demre İlçesi'nde ise dolu nedeniyle çok sayıda sera zarar gördü. Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında yağan ceviz büyüklüğündeki dolu yaklaşık 10 dakika sürdü. Gürses ve Köşkerler köylerinde etkili olan dolu, ilk belirlemelere göre yaklaşık 500 dekar kapalı sera alanına zarar verdi. Zarar gören seraların 300 dekarını cam, 200 dekarını ise plastik seralar oluşturuyor.