Kamil ATALAY/ MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde, 5 yıldızlı World Of Sunrise Hotel'de düzenlenen Brezilya gecesinde, samba dans grubu renkli kostümleri ve hareketli danslarıyla tatilcilere karnaval havası yaşattı.
Kızılağaç turizm bölgesindeki 5 yıldızlı World Of Sunrise Hotel'e ait amfitiyatrodaki gösteriyi, yaklaşık 3 bin yerli ve yabancı turist izledi. Futbol temalı kostümlerle sahneye çıkan dansçı kızlar, samba yaptı. Kıvrak ve ateşli danslarıyla ilgi toplayan dansçılara, tatilciler de zaman zaman eşlik etti. Binlerce tatilcinin heyecanla izlediği Brezilyalı dans grubunun gösterisi, sıcak kıtanın ateşini ve Dünya Kupası'nın heyecanını da Antalya'ya taşıdı. Başlarına içinde futbol topu bulunan kupa şeklinde başlıklar takan dansçılar, turistlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
World Of Sunrise Hotel Satış Pazarlama Direktörü Hasan Çetin, Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası için otelde dev ekran kurduklarını belirterek, "Bugüne özel Brezilya gecesi düzenledik. Brezilya'daki kupa heyecanını tatilcilere yaşatmak istedik" dedi.

FOTOĞRAFLI