SİNOP  E Tipi Kapalı Cezaevi’nde yatan bir mahkum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e bir mektup göndererek hayranı olduğu Galatasaray futbol takımının Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera’nın formasını istedi. Bunun üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Galatasaray Kulübü ile irtibata geçerek Muslera’nın giydiği formanın Sinop’a getirilmesini sağlayarak mahkuma teslim etti.
Sinop E Tipi Kapalı Cezaevi’nde yatan mahkum 27 yaşındaki Bilal Sakaoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e "Bismillahirahmanirahim" diye başlayan bir mektup yazarak, fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunu ve cezaevinde koğuşlar arası oynanan halı saha futbol turnuvalarında kendisinin de kaleci olarak spor yaptığını ve hayranı olduğu kaleci Fernando Muslera’nın formasının kendisine armağan edilmesinin sağlanmasını istedi.
Aldığı mektup üzerine harekete geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, bu durumu Gençlik Merkezi ve Spordan Sorumlu Şube Müdürü Ayhan Özhan ile paylaştı. Aynı zamanda Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanlığı görevini de yürüten Özhan, Galatasaray kulübü ile irtibata geçti ve kaleci Muslera’nın giydiği formasını Sinop’a getirilmesini sağladı. Çelik ve Özhan daha sonra forma ve mektup ile Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Uysal’a giderek, mahkum Bilal Sakaoğlu’na bir sürpriz yapmak istediklerini söyledi. Birlikte cezaevine gidilerek mahkum Sakaoğlu özel bir odaya getirildi. Burada kendisine çok arzu ettiği Muslera’nın forması hediye edildi. Bu jest karşısında çok duygulanıp, mutlu olan Sakaoğlu, Mustafa Çelik ve Ayhan Özhan ile Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Uysal’a teşekkür ederek, "Bu isteğimin gerçekleşeceğini hiç tahmin etmemiştim. Ama müdür bey bana çok güzel bir sürpriz yaptı. Bu anı bu yaptıkları iyiliği hayatım boyunca unutmayacağım" diye konuştu.