Serkan BİNGÖL/KARLIOVA (Bingöl), () - BİNGÖL'ün Karlıova İlçesi'ndeki Turgut Özal Mahallesi'ni basan binlerce arı karşısında çaresiz kalan mahalle sakini, belediyeden yardım istedi. Karlıova Belediyesi itafiye ekipleri mahalleyi basan binlerce arıya basınçlı su ile müdahale etti.
Karlıova İlçesi'ndeki Turgut Özal Mahallesi sakinleri, bu sabah, binlerce arının istilasına uğradı. Sabah erken saatlerinden itibaren mahalleye dadanan arılar nedeniyle buralarda oturanlar evlerinden çıkamadı. Çaresiz kalan mahalle sakini, belediyeyi ararayarak yardım isteminde bulundu. Belediye ekipleri, arıları kovmak için itfaiye aracı ve itfaiye erlerini gönderdi. Mahalleye gelen itafiye aracı ve ekipler, arılara su sıkarak  müdahale etti. Aarılar bu kez itfaiye erlerine saldırdı. Bir çok arının saldırısına uğrayan itfaiye ekipleri de etkisiz kalınca, itfaiye aracından basınçlı su ile arılara müdahale etmek zorunda kaldı.
Önlemlere rağmen arılar mahalleden gitmezken, binlerce arının çatı aralarıve pencere kenarlarına sığındığı görüldü. Evlerinden çıkamayan mahalle sakinleri bu durum karşısında çaresiz dışarı çıkamazken, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nü arayarak, çevredeki yaylalarda bulunan arıcılardan şikayetçi oldu.

FOTOĞRAFLI