LÖSEMİLİ Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İyilik TIR'ının bu defaki durağı maden faciasının meydana geldiği Manisa'nın Soma İlçesi oldu.
Hükümet Konağı önündeki Cengiz Topel Meydanı'nda bugün saat 13.00'da konuşlanan TIR'dan başta lösemili çocuklar ve madencilerin aileleri olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin, gıdadan giyime, kırtasiye malzemesinden oyuncağa kadar ihtiyacı olanları seçip, alabileceği belirtildi. LÖSEV İyilik TIR'ı görevlilerinden Nursel Çakmaklıoğulları, şöyle dedi:
"Anadolu'ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı, projemiz kapsamında Türkiye'nin dört yanında ihtiyacı olan lösemili ailelerimize yardımlarımızı ulaştıracağız. Anadolu'nun yollarında, köylere kadar ulaşma ve oradaki lösemili ve kanserli yavrularımızı güldürmenin mutluluğunu yaşayacağız. TIR'ımızda gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et yardımlarımız LÖSEV'e kayıtlı çocuklarımız ve aileleri için hazır bulunacak. Ailelerimiz, yardımlarımız içinden ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçerek alabilecek olmanın mutluluğunu yaşayacak." 
Saat 21.00'e kadar yardım dağıtmaya devam edecek LÖSEV İyilik TIR'ının daha sonra Kütahya'ya hareket edecek.

FOTOĞRAFLI