DÜNYADA 206 ülkede yaklaşık 1 milyon 500 bin üyesi bulunan Lions Kulüpleri'nin Dünya Başkanı Barry J. Palmer Kuşadası’na geldi.
118-R Genel Yönetmeni Ziya Nazlı’nın daveti üzerine dün İzmir’e gelen Barry J. Palmer ile eşi Anne, bu sabah saatlerinde Selçuk İlçesi'ndeki Meryem Ana Evi'ni ziyaret etti. Dua edip mum yakan Palmer, daha sonra kutsal sudan içip, dilek panosuna, üzerine dileğini yazdığı kağıdı iliştirdi. Efes Antik Kenti'ni gezdikten sonra bir alışveriş merkezinde lokumların tadına bakan Palmer, 50 kutu lokum aldıktan sonra Kuşadası’na geldi.
Kuşadası’nın girişindeki Gazibeğendi tepesinde şehir manzarasını bir süre seyreden Palmer ve eşi buradan faytona binerek tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansaray Oteli'ne geldi. Kapı önünde Lions çocuk korosunun karşıladığı Lions Dünya Başkanı girişte yeniçeri kostümlü gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Onurlarına Kervansaray’da verilen yemeğe katılan Palmer ve eşi, Lions çocuk korosunu dinledi. Palmer çiftine 118-R Genel Yönetmeni Ziya Nazlı, Uluslararası Direktör Oya Sebük, Kuşadası Lions Kulüp Başkanı Necdet Uludağ ile bir grup Lions eşlik etti. Palmer için Kuşadası ile İzmir polisi yoğun güvenlik önlemi aldı.