Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - POP müzik şarkıcısı Lara, Ramazan Bayramı nedeniyle yakınlarını ziyarete geldiği memleketi Kırıkkale'de, aynı binada hizmet veren Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Lara, yetiştirme yurdunda kalan çocukları kucağına alıp severken, pasta ve çekolata ikramında bulundu.
Pop müzik şarkıcısı Lara, yuva ve yetiştirme yurdunda kalan çocukları ziyaretinde orkestrasız 2 şarkısını söyledi. Çocukların bakımlarını üstlenen gönüllü annelere teşekkür eden Lara, "Annelerin vermedikleri anne sevgisini siz verdiğiniz için aslında Allah katında çok sevap işliyorsunuz. İnşallah hem bu dünyanız hem öbür dünyanız cennet olsun. Lütfen çocuklarımızı sokağa bırakmayalım. Onları dünyaya getirmek çok kolay ama ondan sonrasını düşünelim. Çocuk yuvasına gelin ve çocuklarımızı ziyaret edin" dedi.
Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan kızları ziyaret eden Lara, okumalarını tavsiye ederken, "Bir gün buradan çıkacaksınız.. Yılmadan okumayı deneyin. Çünkü geleceğiniz okumadan geçiyor. Hayatınızı kurtarabilmek ve birer meslek sahibi olabilmek için okumalısınız" dedi. Lara, Çocuk Esirgeme Kurumu ile çocuk yuvalarının ziyaret edilmesi gerektiğini belirterek, "Onların bir anne, baba sevgisine, sevgiye ihtiyaçları var" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI