İZMİT,(Kocaeli),() - KOCAELİ'de geçtiğimiz 16 Mayıs'ta evinde intihar eden Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin eski ağalarından işadamı 60 yaşındaki Adem Tüysüz'ün kurucusu bulunduğu ve kardeşleri ile oğullarının işlettiği kuyumcu dükkanı ile döviz bürosu açılmayınca ortalık karıştı. Yüklü miktarda para verip kar payı karşılığında işletmesini isteyenler, aile fertlerine ulaşılamayınca, Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu.
Kocaeli'nin en renkli simalarından biri olan Kırkpınar eski ağası Adem Tüysüz'ün evinde  intihar etmesi herkesi şok etmişti. İntiharın ardından yaklaşık 1,5 ay sonra kentin en büyük işyerlerinden olan Tüysüzler Kuyumculuk ve Döviz Bürosu'nun kepenklerinin kapanması herkesi şok etti. Gün içinde açılmayan işyerini görenler telefonlara sarılıp, sahiplerine ulaşmaya çalıştı. Aramalara rağmen aile fertlerinden de kimseye ulaşılamadı. Döviz bürosu ve kuyumcuya işletmesi için yüklü miktarda para verdiği öne sürülen bu kişiler kimseyi bulamayınca polise ve Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Şikayet üzerine Tüysüzler Kuyumculuk ve Döviz Bürosu'nun bulunduğu yerde polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. 
Aileye yakın çevreler, Adem Tüysüz'ün intiharının ardından, kar payı karşılığı kendilerine işletmeleri amacıyla para verenlerin paralarını çekmeye başladıkları, işyerinin bu nedenle zora girdiğini önü sürdüler.