MANİSA’nın Turgutlu İlçesi’nde, yüksek gerilim hatlarına değen bir kumru nedeniyle elektrik hattında kısa devreye neden oldu. Trafoda çıkan yangın nedeniyle mahalle elektriksiz kalırken, park halindeki bir otomobilin kaportası ile bazı ev ve işyerlerindeki elektrikli eşyalar zarar gördü.
Bozkurt Mahallesi, Limoncu Camisi önündeki 14 bin volt yüksek gerilim taşıyan elektrik tellerine, saat 14.00 sıralarında konan bir kumru, hatta kısa devreye neden oldu. Kumru telef olurken, 14 bin voltluk tellerin aşağıdaki 340 voltluk akıma sahip tellere değmesiyle sokak başındaki trafoda yangın çıkıp, devre dışı kaldı. Bozkurt Mahallesi, Nişancılar, Limoncu, İnan ve Tunç Sokak’taki bazı ev ve işyerlerinde elektrik saatleri, televizyon, uydu cihazları, buzdolapları ve evlerin elektrik tesislatlarında zarar meydana geldi. Direğin altındaki bir otomobilin kaporta bölümü de trafodan düşen alevler nedeniyle zarar gördü. Mahalle bir süre elektriksiz kaldı.
Gediz Elektrik görevleri, Nişancılar Sokağı trafiğe kapatıp, arızanın giderilmesi için çalışma başlattı. Yaşanan sıkıntı nedeniyle buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi, uydu alıcısı gibi eşyaları zarar gören mahalle sakinleri mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Arızanın giderilmesiyle 4 saat sonra mahalleye tekrar elektrik verildi.