MANİSA’da sentetik yüzeyli futbol sahasının bulunduğu Jeopark Stadyumu’nun açılışı yapıldı.
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Manisa İl Özel İdaresi ve Kula Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan sentetik yüzeyli futbol sahasının açılışına AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Gençlik Merkezleri Müdür Vekili Ulaş Uçar, Şehzadeler Gençlik Merkezi Müdür Vekili Fatih Umut Altınışık, Manisa İl Genel Sekreteri Salim Eroğlu, AK Partili Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez ve vatandaşlar katıldı.
SPOR KOMPLEKSİ OLACAK
Karataş Mevkii’nde Zaferiye Mahallesi 370 sokaktaki jeopark alanı içerisinde bulunan toplam 20 bin metrekare alanda inşaası devam eden spor kompleksinde 1 futbol sahası, 1 basketbol sahası, 2 tenis kortu, minigolf sahası, açık jimnastik parkı, çocuk parkı, nizami koşu pisti, 2 bin kişilik açık tribün, soyunma odaları, 4 lojman ve idare binası yer alacak.
AK Parti’li Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek bir spor kompleksini ilçeye kazandıracaklarını söyleyerek ciddi bir yatırım olduğunun altını çizdi. Başkan Aşkın, okul inşaatları ve spor kompleksinin tamamlanmasıyla birlikte Kulalıların Zaferiye Mahallesi’nin yeni yüzüyle tanışacaklarını sözlerine ekledi.
AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kula'nın Türkiye'nin ilk jeoparkı olma unvanını taşıdığını söyleyerek Kula için yatırımların devam edeceğini bildirdi.
KULA’YA MODERN HASTANE YATIRIMI
AK Parti’li Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ise gençlerin spor yapmalarına imkan tanımak ve ülkeye yeni sporcular kazandırmak için spor tesisi yapımına önem verdiklerini vurguladı. Spor tesislerini köylere kadar yaygınlaştırmak için çaba gösterdiklerini ifade eden Tanrıverdi, “5 yıl boyunca Kula Ankara el ele vererek eğitimden, spora, alt yapıdan meslek edindirme kurslarına kadar birçok projeye imza attık. Yeni dönemde en büyük yatırımımız modern bir devlet hastanesi olacak” dedi.
Tanrıverdi, konuşmaların ardından açılışı yapılan Jeopark Stadyumu’nda futbol topuyla ilk atışı yaparak Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ile birlikte çocuklara hediyeler dağıttı.