MANİSA’nın Kula ilçesindeki esnafın kapısını çalan AK Parti’li Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, onların taleplerine göre proje geliştirdiğini söyledi.
AK Parti’li Kula Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Selim Aşkın, Yunusemre Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Başkan Aşkın’a Belediye meclis üyeleri İsmail Kavas ve Ahmet Palabıyık da eşlik etti.
İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Aşkın, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet ederek talepleri dinledi. Kula’nın gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Başkan Aşkın Kula’da büyük bir değişim ve dönüşümü gerçekleştirdiklerini iddia etti. Kasap, manav, berber ve lokanta dükkanlarını tek tek dolaşan Aşkın, esnafa yönelik bilgilendirme toplantıları da düzenlediklerini kaydetti. Projeleri hakkında birebir bilgi veren Aşkın, esnafın bölgenin yatırımcısı olduğuna dikkat çekerek, “Esnafımız bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Hizmetlerimizi onların taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak için ortak akıla önem veriyoruz” dedi.
HASAN YİĞEN / MANİSA, () FOTOĞRAFLI