CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ
Batman'ın Kozluk İlçesi'ne bağlı Örensu Köyü'nde dün akşam 3'ü kadın 7 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırının kurbanları Diyarbakır'da yapılan otopsinin ardından Batman'a getirilerek, kent merkezindeki Korike Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
Efe, Tunla ve Güneş ailesinin 6 ferdi ile bayram tatili için halasına misafir gelen İmam Hatip Lisesi öğrencisi Osman Şen'in cenaze törenine HDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, DBP'li Eş Belediye Başkanı Sabri Özdemir, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, DBP İl Başkanı Serdar Atalay, Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, İl Müftüsü Hasan Çağlar ve kalabalık bir cemaat katıldı. Cenaze töreninde ölenlerin yakınları gözyaşı döktü.
EFE AİLESİNİN HAZİN SONU
Dört yıl önce elektrik çarpması sonucu hayatını kaybeden Ahmet Efe'nin dünkü saldırıda yaşamını yitiren çocukları Bilal ve Sultan Efe, kız kardeşi Selime Efe de Korike Mezarlığı’nda aile kabristanına defnedildi. Bayram tatili için halası Leyla Güneş'in yanına gelen Adana İmam Hatip Lisesi öğrencisi Osman Şen de aynı mezarlıkta toprağa verildi. Diğer cenazeler de yan yana defnedilirken, ölen kadın ve kızların yazmaları mezar taşlarına bağlandı.

FOTOĞRAFLI