KAYSERİ Valisi Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Ahmet Baldöktü Bakım Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan çocuklar tarafından hazırlanan el işi sergisinin açılışını yaptı.
Rehabilitasyon Merkezi’nin bahçesinde serginin açılışı nedeniyle düzenlenen törende katılan Vali Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün, devlet koruması altında bulunan çocukların hazırladıkları sergi ile bu konuda ne kadar yetenekli olduklarını gösterdiklerini söyledi. Kız çocuklarının dikiş-nakış ve el sanatları ürünleri konusunda gösterdikleri özveri ve maharetin her türlü övgüyü hak ettiğini belirten Gül Düzgün, “Sergide emeği bulunan 19 kızımı özellikle tebrik ediyorum. Bu sergi aynı zamanda kızlarımızın kendilerine olan özgüveninin ne kadar geliştiğinin de bir göstergesidir. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.
Gül Düzgün, Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Vali Yardımcıları ve Kaymakamların eşleri ile birlikte serginin açılışını gerçekleştirerek, bazı el işi çalışmalarını satın aldı. Serginin açılışında yine kızların oluşturduğu halk oyunları gösterisi beğeni ile izlenirken, Gül Düzgün, takdir ve teşekkür alan bazı çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI