SAMSUN’da konuşma ve işitme engelli Fadime-Halim Adıgüzel çifti, dün beşiğinde ölü olarak buldukları bebeklerinin acısını yaşıyor.
Olay, dün sabah Samsun'un İlkadım İlçesi Çatkaya Köyü'nde meydana geldi. Sabah uyanınca bebekleri Hasancan Adıgüzel'in beşiğinde hareketsiz yattığını gören anne Fadime (25) ve baba Halim Adıgüzel (27), bebeği hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan muayenede öldüğü tespit edilen bebeğin cesedi, hastane morguna kaldırıldı. Yapılan otopsisinin ardından bebek, dün Çatkaya Köyü’ndeki aile kabristanlığında defnedildi.
İki yıl önce birbirlerini severek evlenen ve köyde herkes tarafından sevilen Adıgüzel çiftinin, bebeklerinin ölümü ile büyük üzüntü yaşadıkları belirtildi. İşaret diliyle yakınlarıyla anlaşan Fadime Adıgüzel, tek çocukları olan Hasancan Adıgüzel’in bildikleri bir sağlık sorunu olmadığını, beşiğinde hareketsiz halde gördüklerinde büyük şok yaşadıklarını söyledi. Anne Adıgüzel, "Sabah uyandığımda hareketsiz duruyordu. Hemen hastaneye kaldırdık ama öldüğünü söylediler. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz" dedi. Çifte yakınları taziye ziyaretinde bulunurken, bebeğin kesin ölüm nedeninin otopsi sonucunda belirleneceği belirtildi.