TRABZON’un Akçaabat İlçesi'nde Türk Sanat Müziği korosu konserinde ilginç anlar yaşandı. Koro üyelerinden matematik öğretmeni İsmail Erkan, meslektaşı koro üyesi Ayşegül Serbest’e konser sırasında evlilik teklifinde bulundu. Şaşkına dönen Serbest, "Cevabım tabi ki evet" diyerek teklifi kabul etti.
Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde dün akşam yeni yıl konseri verdi. Salih Kazancıoğlu yönetimindeki koronun Türk Sanat Müziği’nden birçok eseri seslendirdiği etkinliğe, ilçe Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Meclis üyeleri ile bazı belde belediye başkanları, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Salonu dolduranlar da seslendirilen eserlere zaman zaman eşlik etti.
Koro üyelerinden matematik öğretmeni İsmail Erkan, konser devam ederken elindeki bir buket çiçekle meslektaşı Ayşegül Serbest’in yanında diz çöktü ve "Benimle evlenir misin?" diye sordu. Kısa süre şaşkınlık yaşayan koro üyesi Ayşegül Serbest de bu ilginç teklifi, "Cevabım tabi ki evet" diyerek kabul etti. Çift daha sonra birbirine sarıldı. Çiftin bu mutlu anlarına şahit olan izleyenler de onları uzun süre alkışladı.