ELAZIĞ'daki komutan eşleri, Tuncay Küçüközer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'ndeki zihinsel engelli öğrencileri ziyaret ederek kışlık giysi yardımında bulundu.
Elazığ İl Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu’nun eşi Işık Resuloğlu ve personel eşleri, Tuncay Küçüközer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'ndeki zihinsel engelli öğrencileri ziyaret etti. Sınıfları gezerek öğrencilerin eğitim faaliyetlerini izleyen komutan eşleri, müzik dersinde kendilerini türkülerle karşılayan öğrencileri alkışladı. Komutan eşleri, rap gösterisi yapan öğrenciye çikolata ikram etti. Yanında getirdikleri, kaban, bot ve kazak gibi kışlık giysileri öğrencilere elleriyle giydiren Elazığ Işık Resuloğlu, "Elazığ İl Jandarma Komutanlığı personeli eşleri olarak, zihinsel engelliler okulunu ziyarete geldik. Okulda 120 öğrenci varmış. Kışlık ihtiyaçlarını karşılamak için onlara bot ve kaban ve kazak getirerek çocuklarımıza giydirdik. Maddi ve manevi açıdan her zaman jandarma ve eşleri olarak, çocuklarımızın yanındayız" dedi.
Tuncay Küçüközer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Zülfikar Hasdemir de, komutan eşlerine teşekkür ederek, şöyle konuştu:
"Bugün değerli komutanlarımızın eşleri 120 öğrencimize mont, ayakkabı ve kazak yardımlarını getirdiler. Onların yanında tatlılarını ve çikolatalarını da getirerek öğrencilerimizi mutlu ettiler. Bizler de jandarmamızın bu duyarlı davranışlarından ve bu çok güzel sosyal sorumluluk projesinden dolayı hepsine teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da bizleri ziyaret ederler, çünkü çocuklarla değerli komutan eşleri arasında çok da güzel bir dostluk oluştu. Bu dostluğun daha güzel şekilde ilerleyeceğine inanıyor ve teşekkür ediyorum."
Okuldaki zihinsel engelli öğrenciler, komutan eşlerine, el becerileriyle yaptıkları eşyahları hediye ederek, samimi diyalogları karşısında çok mutlu oldukları gözlendi. Komutan eşleri, daha sonra da öğrencilerle birlikte, toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra okuldan ayrıldı.