TÜRKİYE'nin kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden The Green Park Kartepe Resort Otel'in de bulunduğu Kocaeli'nde yılbaşı akşamı otellerin doluluk oranı yüzde 90'lara ulaştı.
Kocaeli’nde 1850 metre yükseklikte bulunan Kartepe Kayak Merkezinin bulunduğu The Green Park Kartepe Resort Otel’de yılbaşı gecesi pop sanatçısı Erhan Tekyıldız sahneye çıkacak. Ardından Moonlight Orkestrası geceye katılanları eğlendirecek. Yılbaşı programına katılanlara yeni yıla girildiği dakikalarda 1’er kadeh şampanya ikram edilecek. Ayrıca Kartepe'ye otele gelen yerli ve yabancı turistler, kayak yapıp kar bisikleti ve atlı kızağa binerek keyifli vakit geçirebilecek. Kartepe Otel'de gala yemeği iki kişi konaklamalı 800 TL olarak belirlendi.
ÇİGAN MÜZİĞİYLE KARŞILAMA
Geçen yılbaşı açılışı yapılan ve bu yıl da yılbaşı programı için özel bir gece hazırlayan Başiskele İlçesi'nde bulunan Wellborn Luxury Hotel'de yılbaşı gecesini geçirmek isteyenler Çigan Müziği ile başlayan karşılama ardından balo salonundaki yerlerini alacak. Gece; Dj eşliğinde başlayacak, Cansu Oktay'ın canlı performansı ile yerli ve yabancı popüler müzik eşliğinde devam edecek. Yeni yıla Yunanlı Buzukici Georgios Doulis şefliğindeki orkestrası ile girilecek. Wellborn Luxury Hotel Gala yemeği konaklamalı tek kişi 435, çift kişi 695 TL olarak saptandı.
ORYANTALLER GÖZ KAMAŞTIRACAK
Ramada Plaza İzmit'te gala yemeği ardından Grup Yörünge ve Grup Sitil sahneye çıkacak. Ayrıca The North Side'de bar da The Brass Band Grubu yerli ve yabancı şarkılarıyla geceye katılanları eğlendirecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde de oryantal şovlar geceye katılanları coşturacak. Kişi başı gala yemeği konaklamalı 500 TL olacak.

EA(MB/İD)